Търговията е тънка работа, и за всеки влак си има пътници, но такива методи на търговия не са често срещани. Къде си срещал другаде, търговец да каже, друго не поръчвай, или в момента нямам време. Търговеца наистина може да няма време, но никога няма да го изтъкне като аргумент за да не обслужи купувач. И накрая, ако аз съм търговеца, тая цена за това шаси, не бих даже я споменал, защото, едва ли някой ще се навие да я даде, само би навредила на реномето ми.
Никога не съм пазарувал от него, пращал ми е оферти, в интерес на истината една от офертите беше на по-ниска цена, но вече бях поръчал мейнборда от друг продавач и някак не вървеше да си спестя 20 лева. Просто закъсня един ден с офертата.
Конкретно за това шаси цената ми се струва направо невероятна, но все пак в негово право е да направи каквато оферта прецени, ясно е, че при това положение е непродаваемо предложение.
Много теми съм изчел с негово участие и като техник мисля, че е доста добър.
Доколкото съм добил впечатления е и планинар а те са хора кротки и добри, защо във форума е нелюбезен (а и по телефона, наложи ми се един път да му звънна) е загадка за мен.