Веднага се сетих кой прави такива оферти Огромната цена и репликата не добавяй нищо друго щото нямам време Абе то целия телевизор като нов не струваше 944лв Беше доста по малко Нали търся един Y борд Изкушавам се да пусна тема в E-Bogilov-shop че го търся със забележка че не приемам оферти от родния град на Вазов
Хора, тази цена може да е печатна грешка, да не се окаже 94,4 Някак нереално изглежда 944
Първата ми реакция беше грешка, коренспонденцията има още надолу , това е второто писмо в което накарах да потвърди цената....не знам.....аз лично съм без думи. Иначе цената на новото е 68 лв.
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Ами то по-добре да му пее попа на тоя телевизор, аз 29 инчови на 85-90 лв продавам отремонтирани плюс нова дистанция..... И то понякога седят с месеци
Абе "вие не разбирате" от тия работи, това шаси е със златни и диамантени чаркалъци, пък и има голяма доставка до Сопот
То хубаво някой да му даде заявка от фалшив адрес ,да го прати и после да му го върнат и си плати транспорта.
Синджира си идва а козата я няма....
А и смяната на проца трябва да стане при техник, при това кадърен...
То хубаво някой да му даде заявка от фалшив адрес ,да го прати и после да му го върнат и си плати транспорта.
Няма как да стане Иска парите напред и след това за някой неща чакаш с месеци Само ти дава понеделници и петъци
Е как? Нали по Спиди и Еконт си заплащаш при получаване на поръчката .
За ефтините неща да Иначе иска капаро или цялата сума напред и чакаш Анадъмо
Ами и с евтините може да го прекараме.Искаме един транзистор за 10лв по неговите цени и транспорта ще е минимум 5лв.Пишеш фиктивен адрес и телефонен номер и пей сърце
.
Ама трябва да са поне 15-20 поръчки да го заболи
Абе аз съм съгласен с тоя номер, ама вие го светнахте вече....
Битието - определя съзнанието!!!
С риск да си навлека всеобщо оплюване,
да кажа , че съм поръчвал от него и не ми е искал парите напред.Коректно се е държал,приемал ми е дефектни чипове и е изпращал нови - изобщо не мога да кажа нищо лошо .
Всичко което не е китайско е менте !