Проца е :VCT 3834A-C4.
Тръгва и веднага минава в стенбай.С махната памет вдига високо и не минава в стенбай.
Синджира си идва а козата я няма....
Не ми трябва памет ,защото се сетих че е заключен за деца. С дистанционно тръгна .
Не ми трябва памет ,защото се сетих че е заключен за деца. ..../quote]
Иииииий! -толкова бърз ремонт --не е на убавооо..-----------------------
Иииииий! -толкова бърз ремонт --не е на убавооо..
На къде отива тоя форум......направо на провал
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Малко сме хората които правят над 5-6 страници.Академика нещо дава друга насока.Може би пести място на сървъра.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Много ми е лош адетя.Първо пусна темата и после си отварям записките с дефектите.Та и днеска си отворих папката на JVC отивам в папката с повреди и хоп там съм си записал такъв проблем.Награбих първото попаднало ми дистанционно за JVC натискам бутона и пей сърце.
Абе как имате време да пишете и четете форума?!? Аз не мога да си вдигна главата от работа. Покрай световното по футбол целия квартал е решил да си ремонтира старите ТВ-та. Ей на, и сега хапнах на две на три и слизам пак в сервиза. На ден правя по 10-15 апарата. И така е от 1-2 седмици.
Стари стари, ама хем ремонта им е по-лесен, хем и части има, а и цената от средно 40-45 лв. за апарат не е зле. Е, за "цвят" приемам и по 1-2 "тънки" ТВ-та. Но за 100-ината лв. цена на ремонта не си струва загубеното време....
Пак размътихме водата като пишем глупости в теми дето не трябва да се пишат и току виж ,че модератора шъ клопне катинара на темата .
Ти си виновен. Още с втория пост реши проблема. Сега до десета страница с какво да запълваме?!?
Не е мястото на това което ще напиша тук ама .... само за да продължим темата :
Колко според вас струва шаси на DAEWOO CP520F ?
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Колко струва е въпрос на фантазия. А, ако аз го продавам, на колега бих го дал за не повече от 20 лева, но ако бих го купувал, пряко сили не бих дал за него повече от 25-30 лева.