На заводски настройки иска някаква парола и не мърда на никъде .
Антената не е мръднала ,че е захваната стабилно.Освен нещо с окото да е станало ,но на глед всичко е добре. Просто с дистанционното и с бутоните на приемника не можеш да изкараш да изпише подред каналите ,както при мен Булсата ги изписва.01,02,03...... и така нататък.
Синджира си идва а козата я няма....
Освен нещо с окото да е станало ,но на глед всичко е добре.
Това ОКО къде се намира в цялата система Абе направо да се обажда на 123 и даси вика групата за ремонт Ще доидат максимално бързо При мен този надпис излиза при гръмотевици и при силен снеговалеж
Като не си написал модела на приемника търси си паролата самичък
http://dtv-bg.com/showthread.php?t=12729
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
На заводски настройки иска някаква парола
Пробвай с 1234 или 0000.
нещо с окото е станало ,но на глед всичко е добре.
Туй голем каламбур!!!
Изключвах го от тока приемника
А държа ли го изключен за 2-3 минути или ръгна щепсела веднага?
Вече съм си в Ловеч а и клиента ще се опита утре пак по телефона да ги извика.Интересно че от Луковит са били тия дето са му я поставили а в Ловеч също си има такава бригада .
Владко даже повече от 5 минути го държах .А и още в сряда му е спрял да приема и той го изключва от тока заедно с телевизора .Тъй ,че отпада тая далавера .
ОКО казвам на това в което е захванат кабела и е насочено към чинията . Поне така го наричаха тия дето ми слагаха Булсата преди доста години.
а в Ловеч също си има такава бригада
Там е мътна и кървава Работеш във Виваком и монтираш антени в Перник решава да си сложи втори приемник Пуска си заявка по надлежния реди и идва група от София да му монтира приемника Самия той като служител не може да си пренасочи заявката към себеси Самата система е такава
ОКО казвам на това в което е захванат кабела
По академически се вика конвертор, в повечето случаи е цяло тяло, в по-стари модели - в комбинация с облъчвател.
.................Ще доидат максимално бързо
Е така се се възпитава телекомпания а не са дошли а винкело
София България
Поне така го наричаха тия дето ми слагаха Булсата преди доста години.
Ако наистина са го наричали така тия са били техници колкото Академика е негър
а не са дошли а винкело
Тази компания мие любимия дразнител Тормозил съм ги за какво ли не Но нямам оплаквания Е направиха две простотий преди две години ама ми подариха смартфон заради едната Бяха ми пришили договор за една година впоследсвие на първата им простотия и аз пуснах официална жалба до тях със копие до КРС и Районна прокуратура Перник След преговори забърсах един самсунг
Така де
София България
Ми като видят винкелу им затреперват партенките.