Това гласуване е корумпирано, нагласено и ще искам разследване от КГБ, ФБР, МУСАТ, МИ5, Якудза , не може аз да мога да гласувам по два пъти
...МУСАТ...
МОСАД.
Така си е. В корумпирана страна живеем и всичко е корупция.
Синджира си идва а козата я няма....
не може аз да мога да гласувам по два пъти
Не може да се гласува по два пъти, бре! Освен ако имаш повече от една регистрация като другаря Джорангес
Давайте предложения за наградата. Ето некои чанти, които са подходящи за победителя:
Академика води убедително засега и май шъ требе да почерпи в Пловдив
Язък, този колега за малко изпусна наградата:
Британският принц Хари по време на посещението си в чилийския гр. Валпарайсо е поправил телевизора на местно семейство, което е искало да гледа мача на националите на страната с отбора на Бразилия на Мондиал 2014, съобщи в."Телеграф".
Принцът пристигна в Чили, за да проследи как вървят възстановителните работи на селището Ел Вергел. През април горски пожари разрушиха голяма част от постройките му.
Благотворителната фондация Techo помага на местните хора да си построят нови домове.
Влизайки в къща, в която живеят 50-годишният Коке Перес и децата му, принц Хари видял, че телевизорът им не работи както трябва. "Той го погледна и започна да се занимава с кабелите", разказва стопанката на къщата. "Успя да го поправи и ние можахме да гледаме мача между Чили и Бразилия. Сега ще казвам на всички, че принц Хари е личният ми телевизионен техник", похвалила се чилийката.
В осминафиналния мач на световното първенство по футбол Бразилия - Чили бразилците победиха с 3:2 след изпълнение на дузпи.
Източника:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/06/29 ... ove.230610
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
В следващата класация ще бъде включен и той.
Няма да умре от глад момчето ако нещо се бастардиса кралството Чантичката ,поялничето ,десетина електролита и яко кинти
.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
И фазомер!!! Задължително !!!
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Фазомера задължително бургаски .
Язък, този колега за малко изпусна наградата:
Британският принц Хари по време на посещението си в чилийския гр. Валпарайсо е поправил телевизора на местно семейство, което е искало да гледа мача на националите на страната с отбора на Бразилия на Мондиал 2014, съобщи в."Телеграф".
Принцът пристигна в Чили, за да проследи как вървят възстановителните работи на селището Ел Вергел. През април горски пожари разрушиха голяма част от постройките му.
Благотворителната фондация Techo помага на местните хора да си построят нови домове.
Влизайки в къща, в която живеят 50-годишният Коке Перес и децата му, принц Хари видял, че телевизорът им не работи както трябва. "Той го погледна и започна да се занимава с кабелите", разказва стопанката на къщата. "Успя да го поправи и ние можахме да гледаме мача между Чили и Бразилия. Сега ще казвам на всички, че принц Хари е личният ми телевизионен техник", похвалила се чилийката.
В осминафиналния мач на световното първенство по футбол Бразилия - Чили бразилците победиха с 3:2 след изпълнение на дузпи.
![]()
Източника:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/06/29 ... ove.230610
КАБЕЛА ОТ ЕДНАТА СТРАНА КАБЕЛА НА ДЕКОДЕРА ОТ ДРУГАТА ТОВЕ Е
Прочети още на: http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/06/29 ... ove.230610
Всички електронни компоненти са направени от кондензиран пушек...Sent from my Vostro 470 using On-Screen KeyboardRAID 0, RAID 1, RAID 5 and RAID 10
Вчера на село не можах да се справя с приемник на Виваком.Изписва на екрана няколко неща : да се провери антената ,да се рестартира приемника и накрая да се обади клиента на 123.
Изключвах го от тока приемника ,ръчках по бутоните на дистанционното ,но файда йок.Клиента звънял на 123 и от там му казали ,че причината е в него и не можел да борави с дистанционното .Дали има някаква далавера с тия приемници ?
Коцев,какво ниво на сигнала показва .Може чинията да е мръднала и сигнала да е слаб .Ако е така обади им се ти и им кажи да дойдат и да направят настройка на чинията защото това е тяхна работа .Ако показва ,че сигнала е добър от менюто му дай заводски настройки и го пусни да сканира наново.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България