Страх лозе пази ,но не опазва!
Никой не е по голям от хляба
Другари комсомолци, пионери и академици. Сега забелявам как форума се е напълнил със сервизните специалисти. Много странни теми са изплували
Този форум не беше с такава тематика, нямаше и такива теми за чантаджии, участвам в него от 2006-2007 от както го има, до колкото знам има eshop и nbs-set с такава тематика или бъркам? Аз не съм чантаджия, или ако нося чанта, то тя е пълна с банани, бири и разни подкови.
Не че има нещо лошо другари, ама каква е причината? Гласувах за академика, звучи ми много проспериращо
И аз почнах да се оборудвам за "чантаджия". Поръчах си ей тази играчка: http://www.ebay.co.uk/itm/Black-ARM-Nan ... 8840&rt=nc Ако не друго, поне "авторитет" ще имам пред клиента...
Хайде честитa номинация и да почерпиш, ако спечелиш!
И на Пинко колко много акъл съм давал, а той ме лае сегис-тогис.
А и двамата сме чандаджии с него ,гледано по снимката .
Пепи, честито и на теб, макар че тва че тва за акъла (кой на кого) не се вижда от снимката
Номинациите приключиха, временните резултати са нулирани и официалното гласуване може да започне
Поради голямото разнообразие на кандидатите, всеки ще може да гласува за трима от тях
Внимание! Гласуването е еднократно и приключва с натискането на бутона "изпрати гласа", независимо дали сте гласували за един, за двама или за трима от номинираните!
Честито на сите номинирани и успех!
Поради голямото разнообразие на кандидатите, всеки ще може да гласува за трима от тях .
Е те това е друго нещо .
Гласувах за двамата младоци щот нестига че са си платили ами и 2 ТВ безплзтно са ремонтирали, а за Сашо щот неговия куфар (чанта) е най убав .
Гласувах за двамата младоци
Как само ей така си изкара ловешката
А може ли да си гласувам за себе си?Аз съм си най убав ,какво ще гласувам за другите хора .Важното е да сме първи навсекъде
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Покажи си чантата ,де.По чантите шъ ги разпознаем баш чантаджиите.
Синджира си идва а козата я няма....
Абе ази имам поне 4 куфарчета/чанти, ама нарочно не ги показах.
Защо? Да не съм луд да си показвам чантата!
По повод на лафа да разкажа един виц.
Действието се развива в една стара лудница. Току-що пристигнал, новоназначен млад главен лекар назначава малък експеримент: Дал на всеки луд по една въдица и ги турил да клечат пред басейна с минерална вода. След един час минава на визитация и ги разпитва един по един.
- Как е, кълве ли?
- Оха, и още как! - обявил един от лудите.
- Абе чука, така, от време на време, - обадил се втория.
- Тука, господин началник, въобще няма риба! - троснал се третият.
Веднага тоя третият бил освободен като излекуван. Прибира се той вкъщи и разправя случилото се на жена си.
Тя му рекла:
- Как се сети да ги излъжеш, че да те изпишат?
А той отговорил смело и доволно:
- Как, да не съм луд да си кажа мястото!