В номинациите може да участва всеки, който си признае за извършен ремонт при по-особени обстоятелства с подръчни средства и материали
Тая седмица са номинациите, а другата седмица ще гласуваме
Първите номинирани в тая категория са Евгени и Запад, които най-нагло (и пред очите на ”висшия орган”) извършиха незаконен ремонт на оня телевизор в Чепеларе
В номинациите не требе да участват членовете на НБС, не защото нямат чантаджии (като Академика), ами щото шъ останат без нощувка на следващото отчетно-изборно събрание
Наградата за победителя е виртуална чанта от сивата икономика и ще бъде връчена официално на 21 юни в Пловдив
Гласувах с №3 понеже мен ме няма. Иначе съм си "чантаджия", та дрънка! Само че, не толкова отявлен! А за тия двамата, щеше да се двоумя ама много, понеже много явно са се показали пред цялата гилдия. Ама "нейсе", от мен да мине!
Абе Владо те тия момчетии от години ма съмняват ама пуста деменция .... , я кажи как да гласувам за двамата щот не стига че са набори ами и тайно по скайпа си помагат .
П.С.А аз се чудя кой ми краде хляба, не въ ли исрам бря лапетии тикиви, да са изправят пред другарския съд немедлено .
извършиха незаконен ремонт на оня телевизор в Чепеларе
Ама в много голяма грешка си. Телевизорите бяха два броя
Айдаааааа! Вие сте били в още по голямо нарушение.Аз се чудя що Орешарки не може да събере пари в хазната , а ето те къде изтичали.НАП спи.Требе да се предприемат контра мерки и да се правят не по два, а по три телевизора с подръчни средства.
Синджира си идва а козата я няма....
Владо ,защо няма номинация и за двамата.Та те заедно са газили лука.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Аз лично няма нищо лично против чантаджиите стига да не подбиват цените и да не подливат вода на колегите,то няма колега който да не ходил в друг град или село и да не е правил телевизори на приятели на място срещу почерпка.По ме дразнят хора като Цвета Биков с големите претенции с гръмки реклами в нета на цени под 50 % от утвърдените а техниците му са някакви неизвестни наемници дето ги няма по форумите .Аз предлагам Цветан Биков за водач в листата.
skype/ masterrichi2222
Тя "рибата се вмирисва от към главата" е казал народа. Не са виновни "чантаджиите". Не може всички да сме съвестни и да спазваме законите еднакво. Законите трябва да са така направени че да не може да се престъпват. Ама това е работа на "умните" глави дето ги коват тоя закони. Стига че навлизаме в опасни политически води...:-)
Що ли си мисля че аз съм №1, но пък знаели човек? По добре пръв на село, отколкото ........!!!!
Смешно е да награждаваш някого,когото не познаваш.Да,има нотка завист. Чантаджия?На адрес е по трудно и трябва да можеш повече,отколкото на бюрото.Там няма удобства,клиента те гледа в ръцете.Не всеки може.При риболова е същото,а и късмет трябва.И накрая,да завидиш на улова,или си го купиш от рибарския магазин,и тогава у дома.Ами работете с чанти,не плачете.И със скутер може по адреси и пак да имаш успех,в центъра на София.На пишман рибаря ръцете са посинели,ей такава риба хванах.Пък тя е на някой в панталоните...
Под чантаджия се разбира хора които нямат собствен сервиз а само една чанта с кондензатори и са разлепили черно бели стикерчета с обяви ремонти по домовете и само телефон.Ремонтират само лесното а другото го разчоплят и го оставят да се спасява клиента.Това е все едно до магазинче за плод и зеленчук да се забият няколко баби с щайги и да продават същите зеленчуци на по ниски цени,а човека дето си плаща наем,касов апарат,осигуровки става в неравностойно положение и точно този търговец плаща и пенсиите на тези бабички.Съюза за 10 години трябваше да се пребори точно с това ,но това не му беше в плановете.Да сте видяли адвокат в сивия сектор или пък архитект.Имат си камари и лоби в парламента ,и когато плащат членски внос парите им се възвръщат многократно.
skype/ masterrichi2222
Виждал съм в градския транспорт,да се возят без билет.И такива,които се оплакват,ние плащаме,а хитреци не плащат.,А всъщност всички се возят и транспорта си работи всеки ден ,по разписание.И никой няма интерес,това да се промени.Кое е по лесно,обаче?И накрая отговора,"...от карта уи искас иуи от биует...некой лев иуи десен?"За съжаление нямам отговор,как и кога може да се промени това.А,да знам,модератора да се намеси,чрез анкета или по собствено желание.пък той ,кервана си върви,нали така?Или най лесно,сергия с касов апарат ,като на кафемашина?
Ако всички расъждават така ,кои ще плаща на военните пенсиите за ранно пенсиониране и бонуса 20 заплати ,на съдиите 10 заплати, и на циганите от които 80% не плащат една стотинка осигуровки и накрая взимат социална пенсия която е с 20 лв по ниска от тази на една шивачка ,в тази държава няма оправия.Ама доста се отклохихме от темата -закачка.Всеки има право на избор ,в тази държава е най добре да си циганин ползваш всички привилегии и не плащаш нищо.
skype/ masterrichi2222
Под чантаджия се разбира хора които нямат собствен сервиз а само една чанта с кондензатори и са разлепили черно бели стикерчета с обяви ремонти по домовете и само телефон.Ремонтират само лесното а другото го разчоплят и го оставят да се спасява клиента.
Е какво да правим сега?Осигуровки ли да спрем да плащаме и да затваряме сервизите и да вземаме чантите?Таман ще се отърва от най-сложните и заплетени проблеми , дето местните човъркачи не са успели да оправят!
Няма как да спрем да плащаме,на полицаите военните и циганите кой ще им плаща пенсиите,за мен те са като кърлежи и паразити на обществото.Евгени рядко виждам добре подредено бюро,ама това си е до самосъзнание утре ще снимам моето и на колегата да направите разлика.
skype/ masterrichi2222