Notifications
Clear all

Вход в сервиз на Samsung CW-29Z404N-РЕШЕНО !

161 Posts
18 Users
0 Reactions
55.8 K Views
(@e-ok)
Prominent Member

Коцев ,защо говориш от името на други хора .Ако трябва ще пусна друга тема но написахме тук защото ти наложи този стил ,демек тюрлю гювеч.Кой и къде е казал ,че не може да изразявам мнението си в демократична държава в демократичен форум.

Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България

Posted : 31.03.2015 2:18
 old4
(@old4)
Honorable Member

Митака да изберат след година и той ще стане неудобен, аз съм на принципа като ни ми е арно едно нещо, тегля му една майна и го махам от живота си [icon_e_wink.gif .

Ми ти кат не пишеш дали си влезнал в сервиз

Ми че той всяка сутрин влиза в сервиз [icon_lol.gif .

Posted : 31.03.2015 8:57
Noel
 Noel
(@noel)
Honorable Member

А бе хора , защо не спрете. Живота е толкова кратък и съдбата поднася такива изненади , които никой никога не очаква. Дано на никой не се случват такива неща които да го накарат за кратък период да разбере , че всички сме смъртни и , че нищо няма да отнесем на оня свят. Преди малко повече от месец изпратих баща ми , сега чакам да изпратя и майка си и сега осъзнавам , че всички дразги , караници и ядосвания са пълна безмислица. Бойко , без да ми се обиждаш, но имам усещане , че влизаш само да разпалиш огъня и да се кефиш на това. Глупаво е , а и на всичко отгоре е напълно безмислено. По добре помогни на някой с нещо и да те споменава с добро. Иво , уважавам те защото направи това от което имаме нужда. Място в което да си помагаме и да получим съвет когато имаме нужда , защото бога ми няма човек който да не изпадне в положение да се посъветва с някой. Остави да си приказват , когато няма отговор искат или не ще млъкнат.Думата ражда дума. Изказвам лично мнение и моля за извинение ако съм обидил някого.

P.S. май обърках темите и мнението ми не беше за тук , а за тук viewtopic.php?f=130&t=5446&p=44855#p44855 Ако може някой да го премести .

"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади

Posted : 31.03.2015 9:47
 old4
(@old4)
Honorable Member

.........................P.S. май обърках темите и мнението ми не беше за тук , а за тук viewtopic.php?f=130&t=5446&p=44855#p44855 Ако може някой да го премести .

Баш си е за тук Ноел, свалям шапка, всичкото до последната думичка от поста ти е вярно!

Posted : 31.03.2015 9:52
Карл Маркс
(@kap-apkc)
Prominent Member

Много добър и съвсем човешки изказ на Ноел icon_exclaim.gif icon_idea.gif поздравления приятелю!!!

Битието - определя съзнанието!!!

Posted : 31.03.2015 10:04
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

А дано най сетне послушате Ноел мен като не щяхте и спрете да коментирате какво прави съюза. icon_rolleyes.gif
Съюза си има сайт,форум,членове и си е тяхно право къде ,кога да си правят срещи, да си правят събрания и да си избират ръководство.
Нека си продължим тук така както го замислихме преди години,защото всички се печем на един и същ огън.

Да се върна към темата . [icon_e_wink.gif
Отдавна е ясно ,че примен нещата не стават бързо и тая седмица няма да имам пратка от Ботевград защото има много свлачища icon_twisted.gif .Телевизорите са оставени на спокойствие и на отлежаване ,стар и изпитан модел за ремонтиране. [icon_lol.gif
Сега нали ми е сезона за зеленчукопроизводство та там фърлям сите сили. icon_e_biggrin.gif

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 31.03.2015 10:57
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Понеже не съм свикнал да си оставям каруцата в калта ,то взех нещата в мои ръце и резултата е муци. [icon_lol.gif
Какво направих?Ами убедих се че не ми казвате баш цялата истина и почнах да мислювам.И измислювах следното .Угасих телевизора с дистанционното и излезнах да изпуша една цигара.След като угасих фаса влезнах в ишлика и тогава натиснах бутоните инфо,меню и муте и ето ти тебе те това що сакаш на екрана .
Значи не е требвало като угасиш телевизора с дистанционното одма да натискаш останалите три бутона.Требвало да се изчака време колкото да се изпуши една цигара.Вече влизах в сервиз 78 пъти без проблем icon_twisted.gif [icon_lol.gif

Posted : 31.03.2015 17:06
(@boiko)
Reputable Member

Лъжеш като дърт циганин. Едно влизане в сервиз да те накара да пропушиш ?
И снимка на изделие в сервизен режим си намерил в нета.
Както казваше един твой познат - Айде, кере анди махала. shark1.gif

Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.

Posted : 31.03.2015 17:14
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Брей ,одма мъ фана в крачка .Че послъгвам е верно , ама че и сегис-тогис казувам истини е пак верно .Нали си направих баталите пък който иска нека да не вярва .

Posted : 31.03.2015 17:55
Стоичков
(@coko)
Reputable Member

И ся кво ще го правиш това сервизно дистанционно дето го поръча icon_rolleyes.gif

Posted : 31.03.2015 19:22
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Е па с него без да гася телевизора ще влизам в сервиз icon_twisted.gif [icon_lol.gif

Posted : 31.03.2015 19:46
 old4
(@old4)
Honorable Member

Поне си приключи темата като хората [icon_e_wink.gif . Примерно, без да искам, без да знам той влезе във сервиза сам [icon_lol.gif .

Posted : 31.03.2015 21:01
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Адаша, май ти шъ отнесеш тупаника най накрая. icon_twisted.gif Вместо да кажеш:Коцев имаме голяма вина пред теб ,че не ти казахме че първо гасиш телевизора ,после се ослушваш ,оглеждаш и чак тогава бързо натискаш останалите три бутона.А до сега всички в хор пеете една и съща песен ,че трябвало с космическа скорост да натискам бутоните в тая последователност.(STAND-BY) > (INFO) > (MENU) > (MUTE) > (POWER ON)
И аз бързам ли ,бързам, а то требвало пет минутна почивка след натискане на първия бутон. [icon_lol.gif

Posted : 31.03.2015 21:11
 old4
(@old4)
Honorable Member

Адаша, май ти шъ отнесеш тупаника най накрая.
И аз бързам ли ,бързам, а то требвало пет минутна почивка след натискане на първия бутон. [icon_lol.gif

Нямаш никакъв проблем, дето си правим "свижданията" има боксова зала, нося ръкавиците и правим спаринга icon_e_biggrin.gif .

А за другото вина нямам никаква ти ме убеждаваш че схемата е грешна че някой ти казал за входа в сервиз чрез специално дистанционно .... и т.н. [icon_e_wink.gif а сега след толкова аргументи пак се извърти кат чамова дъска от коми [icon_lol.gif

Posted : 31.03.2015 21:25
takiev
(@takiev)
Noble Member

И аз бързам ли ,бързам, а то требвало пет минутна почивка ....[icon_lol.gif

Не почиВка---бързинаааа.... [icon_lol.gif Най после си призна... icon_e_biggrin.gif

-----------------------

Posted : 31.03.2015 21:29
Page 8 / 11
Share: