Може и да искате Митака да оглави съюза ама той едва ли ще си напусне работата за да се занимава с такива като нас ,дето днеска искаме едно а утре друго .
Синджира си идва а козата я няма....
А дано. Време е да настъпи промяна. Митачи е личност уважавана от всички колеги. И аз подкрепям идеята. Друг е въпроса дали ще иска да се кандидатира, за да оправи къщичката, която е пред събаряне.
Тогава да е направи инициативен комитет" Митачи председател" и да му се издигне кандидатурата
Сащо я си преведи на разбираем език това написаното от теб.
Тогава да е направи инициативен комитет Митачи председател и да ми се издигне кандидатурата
...Тогава да е направи инициативен комитет" Митачи председател" и да ми се издигне кандидатурата.
Правописна грешка ли е или непознаване на материята ?
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
Я двамата философи особено старшинката да погледнете че е коригирано веднага
По филосовски щеше да бъде ако беше написал така : преправих си мнението
Когато използваш военна терминология, влез в строя и се обръщай уставно.
Когато използваш военна терминология, влез в строя и се обръщай уставно.
Ти винаги във нашите очи и сърца ще си останеш" другарю старшина "
или по нежно казано "старшинка"
...нашите очи и сърца...
Не знам от името на колко очи и сърца се изказваш, но съм удовлетворен че съм оставил частица от себе си във много от цитираните органи. Има и такива, от които си взимам частиците обратно.
Виж за сърцата, които съм разбил, нямам терапевтични съвети.
Aliter cum tyranno‚ aliter cum amico vivitur - По един начин живеем с тиранина, по друг - с другите.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Всички сме грешни. Някой ден ще има " Отвори се небо, пормрачи се сунце, за да властва страшниют суд..." Тогава ще се види кой бил крив и кой прав.
Ребята давайте жить дружно!
А дано. Време е да настъпи промяна. Митачи е личност уважавана от всички колеги. И аз подкрепям идеята. Друг е въпроса дали ще иска да се кандидатира, за да оправи къщичката, която е пред събаряне.
Тогава да е направи инициативен комитет" Митачи председател" и да му се издигне кандидатурата
И от мен един глас ЗА, за тази идея, тогава наистина съюза може да стане съюз, а не като при сегашното управление частен платен клуб
Абе вие до кога мислете да пишете и то в моята тема за трибуквието ???
Значи за вас е разрешено а за мене не.
Оставете ги ония шарлатани и изкуфели хора да правят каквото си искат.Оставете ги да си трошат главите стига сте им наливали акъл .Те са стадо овци и каквото им наредят това изпълняват .
Митака шъ ми предлагат? Ми нали той и сега е в ръководството и с две ръце подкрепя решенията . Без неговия глас не се приема нищо .
Дайте друга кандидатура от млад човек на годините на Стоичков ,неопетнен и виж че в съюза всичко ще потече по мед и масло .
Ми ти кат не пишеш дали си влезнал в сервиз и се отплещихме с трибуквието да има с кво да си чешем клавиатурите