слагам минусовото пипало на радиатора на вертикалната схема...Тъй че на схемата е грешно отбелязано
Академишки оправдания . Лошото е че ще се остане с впечатление влизането в сервиз чрез специално дистанционно .
С влизането в сервиз май има друга кондика .
Тавариш академик, ако искаш да направим един Икспиримент. Ти взимаш телевизора на Чифлика Палас, а аз взимам мойто дистанционно, и ако влеза в сервиз, черпиш всичкия калабалък, ако не успея, аз черпя
С влизането в сервиз май има друга кондика .
Тавариш академик, ако искаш да направим един Икспиримент. Ти взимаш телевизора на Чифлика Палас, а аз взимам мойто дистанционно, и ако влеза в сервиз, черпиш всичкия калабалък, ако не успея, аз черпя
Блаженни са вярващите
Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg
Ти взимаш телевизора на Чифлика Палас, а аз взимам мойто дистанционно,
Ванка къде си тръгнал към Чифлик Палас Немаш там работа Там е само за членове нали ще се избира нов прИдсидател на текезесето Пускай му тази оферта ако го пуснат от трибуквието на форумната среща Ама май няма да получи разрешително
Коцев като завлиза в сервиз ,като че ли влиза в Ерусалим То мъка голяма и 100 страници писане
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Коцев като завлиза в сервиз ,като че ли влиза в Ерусалим То мъка голяма и 100 страници писане
Това се вижда във вашите очи.Истината е друга.
Първо на чифлика са поканени ВСИЧКИ от БРАНША !!!!!!!!!
Второ,във вторник ще се рабере далаверата.И уж като по учени хора, защо не се чукнете по тиквите си и даречете глас.Абе оня шантавия щом ввлиза на третия телевизор с тия дистанционни,значи не е в него проблема,нито в дистанционното. Ама кой да мисли,важното е да гирултия във форума.
И утре шъ въ търпя, пък във вторник му мислете.
Синджира си идва а козата я няма....
Товарищ академик, двете шасита се влиза по различен начин в сервиз и както се вижда дистанциите ти са само за втория модел, макар че и там толкова си влезнал като прегледах какво си писал за вход в сервиз .
П.С.Ма много ме е яд че съм на другия край на България що не се заселих в Казанлъка при родата, всеки ден щях да съм ти на инспекция .
...Първо на чифлика са поканени ВСИЧКИ от БРАНША !!!!!!!!!...
Бай Иване, не заблуждавай хората. Това е текста:
УС на НБС СЕБТ поканва всички членове на сдружението и симпатизанти от бранша да присъстват на „ОТЧЕТНО ИЗБОРНО ОБЩО СЪБРАНИЕ“
и се намира тук:
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=16573
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
Това се вижда във вашите очи.Истината е друга.
Първо на чифлика са поканени ВСИЧКИ от БРАНША !!!!!!!!!
Второ,във вторник ще се рабере далаверата.И уж като по учени хора, защо не се чукнете по тиквите си и даречете глас.Абе оня шантавия щом ввлиза на третия телевизор с тия дистанционни,значи не е в него проблема,нито в дистанционното. Ама кой да мисли,важното е да гирултия във форума.
И утре шъ въ търпя, пък във вторник му мислете.
Тоя чифлик ми намирисва на твое уреждане, а се правиш на ущипана мома Кат гледам бройката на леглата в хотела май само за членовете и жените им е помислено. Пък и едни цени са нащракали. Ние от бранша сме бедни и неможем да си позволим този лукс предложен от трибуквието.
Ребята давайте жить дружно!
Ванка къде си тръгнал към Чифлик Палас Немаш там работа
Аз само до паркинга, Сашо. Да мога да натрия носа на академика, пък знам ли може и на друг
да му "излезе късмета".
значи не е в него проблема,нито в дистанционното.
Що бягаш като дявол от тамян, айде имаш прекрасната възможност да докажеш, че аз който съм от НЕ бранша ви, не ставам за нищо. Готов съм да се разделя с не определено количество станимъшка
членове на сдружението и симпатизанти от бранша
Би ли пояснил кои влизат в тая категория?
Всеки има право на самоопределение.
После, по делата ще ги познаеш.
П.П. Това беше отговор на питането на Пампоров. След това мнението с питането изчезна.
Не възразявам на припознаване в отговора на отделни индивиди.
То си е тяхно право и за тяхна сметка.
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
После, по делата ще ги познаеш.
Точно така. Добре се вижда кой е за развитието на дребният сервиз в бранша и кой е с големите вериги. По делата се познават тия хора, които докараха бранша до тук. Вместо обединение настъпи разцепление и разделение. С делата си разцепихте бранша. Сега покана "Елате на събранието", та да ви кажем какво мислехме да направим и какво стана и накрая какво остана. Сега си подаваме оставките и после пак да гласувате за нас, че видите ли не можете без нас.
Па после да седнем да се повеселим, все едно че нищо не е било. Приятно веселие на всички колеги, които ще отидат не заради събранието, а просто за да се видят!
Ребята давайте жить дружно!
Затова ли си се определил "като бог"
Алоооо,Модератора ,нали махнахме оня модератор че само споменавал трибуквието а сега кво става при новия ???Пак същото.
Нали се разбрахме веднаж за винаги да не се пише за НБС??? Даже на новия модератор думите бяха: спираме да пишем за трибуквието, защото за умрелия или хубаво или нищо .
Какво ще правят на Чифлика ,десет ли човека ще са или сто ,на палатки ще спят си остава тяхна работа .По списък се водят 88 човека и нека сами си решат скъпо ли им е или евтино .Все пак са поканили и колеги не членуващи но симпатизиращи ако искат могат да присъстват.
И една забележка към Иво .След срещата в Трявна набързо се изцепи за храната в хотела а се оказа че без изключение всички до един бяха доволни от нея.Също и тука набързо без да прочете какво се предлага срещу тия 46лв пак пише неверни неща .Нека прочете по обстойно офертата и тогава да каже скъпо ли е.
И пак приканвам да се спре полемиката за трибуквието .Както те никъде не са написали една лоша дума или обида към колегите участващи във форума на Иво , така и те нека бъдат любезни и спрат писането по НБС.
Пък ми се омаца и без това омацаната ми тема .
Синджира си идва а козата я няма....