Notifications
Clear all

Вход в сервиз на Samsung CW-29Z404N-РЕШЕНО !

161 Posts
18 Users
0 Reactions
55.8 K Views
vladimirstanoev
(@vladimirstanoev)
Noble Member

слагам минусовото пипало на радиатора на вертикалната схема...Тъй че на схемата е грешно отбелязано

Posted : 28.03.2015 2:33
 old4
(@old4)
Honorable Member

Академишки оправдания [icon_lol.gif . Лошото е че ще се остане с впечатление влизането в сервиз чрез специално дистанционно [icon_e_confused.gif[icon_e_confused.gif .

Posted : 28.03.2015 8:52
zapad
(@zapad)
Noble Member

С влизането в сервиз май има друга кондика .

Тавариш академик, ако искаш да направим един Икспиримент. Ти взимаш телевизора на Чифлика Палас, а аз взимам мойто дистанционно, и ако влеза в сервиз, черпиш всичкия калабалък, ако не успея, аз черпя

Posted : 29.03.2015 15:57
elmondo
(@elmondo)
Honorable Member

С влизането в сервиз май има друга кондика .

Тавариш академик, ако искаш да направим един Икспиримент. Ти взимаш телевизора на Чифлика Палас, а аз взимам мойто дистанционно, и ако влеза в сервиз, черпиш всичкия калабалък, ако не успея, аз черпя

Блаженни са вярващите shark1.gif

Ай сиктир бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор...
elmondo@abv.bg

Posted : 29.03.2015 17:03
Фишев
(@e)
Member Moderator

Ти взимаш телевизора на Чифлика Палас, а аз взимам мойто дистанционно,

Ванка къде си тръгнал към Чифлик Палас Немаш там работа Там е само за членове нали ще се избира нов прИдсидател на текезесето Пускай му тази оферта ако го пуснат от трибуквието на форумната среща Ама май няма да получи разрешително icon_e_biggrin.gif

Posted : 29.03.2015 17:45
(@e-ok)
Prominent Member

Коцев като завлиза в сервиз ,като че ли влиза в Ерусалим icon_mrgreen.gif То мъка голяма и 100 страници писане icon_mrgreen.gif

Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България

Posted : 29.03.2015 17:52
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Коцев като завлиза в сервиз ,като че ли влиза в Ерусалим icon_mrgreen.gif То мъка голяма и 100 страници писане icon_mrgreen.gif

Това се вижда във вашите очи.Истината е друга.
Първо на чифлика са поканени ВСИЧКИ от БРАНША !!!!!!!!!
Второ,във вторник ще се рабере далаверата.И уж като по учени хора, защо не се чукнете по тиквите си и даречете глас.Абе оня шантавия щом ввлиза на третия телевизор с тия дистанционни,значи не е в него проблема,нито в дистанционното. Ама кой да мисли,важното е да гирултия във форума.
И утре шъ въ търпя, пък във вторник му мислете. icon_twisted.gif

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 29.03.2015 19:32
 old4
(@old4)
Honorable Member

Товарищ академик, двете шасита се влиза по различен начин в сервиз и както се вижда дистанциите ти са само за втория модел, макар че и там толкова си влезнал като прегледах какво си писал за вход в сервиз [icon_e_wink.gif .

П.С.Ма много ме е яд че съм на другия край на България що не се заселих в Казанлъка при родата, всеки ден щях да съм ти на инспекция [icon_lol.gif .

Posted : 29.03.2015 20:06
(@boiko)
Reputable Member

...Първо на чифлика са поканени ВСИЧКИ от БРАНША !!!!!!!!!... icon_twisted.gif

Бай Иване, не заблуждавай хората. Това е текста:

УС на НБС СЕБТ поканва всички членове на сдружението и симпатизанти от бранша да присъстват на „ОТЧЕТНО ИЗБОРНО ОБЩО СЪБРАНИЕ“

и се намира тук:
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=16573

Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.

Posted : 29.03.2015 20:50
 ivo1
(@ivo1)
Honorable Member

Това се вижда във вашите очи.Истината е друга.
Първо на чифлика са поканени ВСИЧКИ от БРАНША !!!!!!!!!
Второ,във вторник ще се рабере далаверата.И уж като по учени хора, защо не се чукнете по тиквите си и даречете глас.Абе оня шантавия щом ввлиза на третия телевизор с тия дистанционни,значи не е в него проблема,нито в дистанционното. Ама кой да мисли,важното е да гирултия във форума.
И утре шъ въ търпя, пък във вторник му мислете. icon_twisted.gif

Тоя чифлик ми намирисва на твое уреждане, а се правиш на ущипана мома [icon_lol.gif Кат гледам бройката на леглата в хотела май само за членовете и жените им е помислено. Пък и едни цени са нащракали. Ние от бранша сме бедни и неможем да си позволим този лукс предложен от трибуквието. icon_mrgreen.gif

Ребята давайте жить дружно!

Posted : 29.03.2015 20:55
zapad
(@zapad)
Noble Member

Ванка къде си тръгнал към Чифлик Палас Немаш там работа

Аз само до паркинга, Сашо. Да мога да натрия носа на академика, пък знам ли може и на друг
да му "излезе късмета".

значи не е в него проблема,нито в дистанционното.

Що бягаш като дявол от тамян, айде имаш прекрасната възможност да докажеш, че аз който съм от НЕ бранша ви, не ставам за нищо. Готов съм да се разделя с не определено количество станимъшка

членове на сдружението и симпатизанти от бранша

Би ли пояснил кои влизат в тая категория?

Posted : 29.03.2015 21:16
(@boiko)
Reputable Member

Всеки има право на самоопределение.
После, по делата ще ги познаеш. icon_idea.gif

П.П. Това беше отговор на питането на Пампоров. След това мнението с питането изчезна. icon_question.gif
Не възразявам на припознаване в отговора на отделни индивиди.
То си е тяхно право и за тяхна сметка. icon_exclaim.gif

Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.

Posted : 29.03.2015 21:27
 ivo1
(@ivo1)
Honorable Member

После, по делата ще ги познаеш. icon_idea.gif

Точно така. Добре се вижда кой е за развитието на дребният сервиз в бранша и кой е с големите вериги. По делата се познават тия хора, които докараха бранша до тук. Вместо обединение настъпи разцепление и разделение. С делата си разцепихте бранша. Сега покана "Елате на събранието", та да ви кажем какво мислехме да направим и какво стана и накрая какво остана. Сега си подаваме оставките и после пак да гласувате за нас, че видите ли не можете без нас. icon_exclaim.gif
Па после да седнем да се повеселим, все едно че нищо не е било. Приятно веселие на всички колеги, които ще отидат не заради събранието, а просто за да се видят!

Ребята давайте жить дружно!

Posted : 29.03.2015 21:45
zapad
(@zapad)
Noble Member

Затова ли си се определил "като бог"

Posted : 29.03.2015 22:01
Щирлиц
(@p)
Illustrious Member
Topic starter

Алоооо,Модератора ,нали махнахме оня модератор че само споменавал трибуквието а сега кво става при новия ???Пак същото. icon_twisted.gif
Нали се разбрахме веднаж за винаги да не се пише за НБС??? Даже на новия модератор думите бяха: спираме да пишем за трибуквието, защото за умрелия или хубаво или нищо . icon_twisted.gif
Какво ще правят на Чифлика ,десет ли човека ще са или сто ,на палатки ще спят си остава тяхна работа .По списък се водят 88 човека и нека сами си решат скъпо ли им е или евтино .Все пак са поканили и колеги не членуващи но симпатизиращи ако искат могат да присъстват.

И една забележка към Иво .След срещата в Трявна набързо се изцепи за храната в хотела а се оказа че без изключение всички до един бяха доволни от нея.Също и тука набързо без да прочете какво се предлага срещу тия 46лв пак пише неверни неща .Нека прочете по обстойно офертата и тогава да каже скъпо ли е. [icon_e_wink.gif icon_rolleyes.gif

И пак приканвам да се спре полемиката за трибуквието .Както те никъде не са написали една лоша дума или обида към колегите участващи във форума на Иво , така и те нека бъдат любезни и спрат писането по НБС.
Пък ми се омаца и без това омацаната ми тема . icon_twisted.gif [icon_lol.gif

Синджира си идва а козата я няма....

Posted : 29.03.2015 23:06
Page 5 / 11
Share: