Че пуши ,пуши ,че влиза в кочинопарника ,влиза, ама мен ме притеснява ,че господин Станоев отдавна не е взимал становище по въпроса . Дано е в добро здраве .
P.S.Коцев ,нали нямаш нищо общо с тази работа http://www.blitz.bg/news/article/328267
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
И аз съм за триене поне на десетина страници.
Според мен цялата ти тема е за изтриване, а че си го бил ремонтирал както говори Стоичков а после писал изобщо не вярвам .
П.С. Мдаа ... както хортува Пампоров, скука.
Трудно се води разговор с вас.Каквото и да напиша все е оплюто и неверно.Ама шъ си налегна задника и ще питате за мен както сега Пинко пита за Станоев къде е .
Веднаж да напиша всичко както си е истинско и вие пак не ми вервате.Пъ къто щете.Телевизорите са зделани ,ишлика е чиста като Пиринска вода и ми е драго на душичката ,пък вие каквото си сакате това си мислете .Нито сте ми на годините нито пък на акъля.
Синджира си идва а козата я няма....
Предлагам да преименуваме раздела на "1 април".
Нито сте ми на годините нито пък на акъля.
Както казваше един колега твой набор, насреща да ми бягате не мой ма стигнете .
С Ловеч шега не бива .Ето Гриша Ганчев от снощи е купил ЦСКА и сега градчето ни шъ съ прочуе и извън България.Въобще около Ловеч съ върти земята .
Синджира си идва а козата я няма....
Какво ли измерване щеше да направиш ако се беше вързал към нулата на контакта.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Тва е Националния празник на ЛАН и значи шъ требе да почерпиш с Ловешка
Какво ли измерване щеше да направиш ако се беше вързал към нулата на контакта.
Ами кво, шъ му измери 0 волта и да видиш тогиз яко оранье по шасито в търсене на 155-те волта
Битието - определя съзнанието!!!