Абе днеска свалих кепенците на прозореца изгасих и лампите в сервиза, ама пък настана такава тъмнина, че не виждах нищо ,ни видео, ни датчици Утре при пълнолуние че ги видя тия датчици.
Правилно си направил, тамън цел Ловеч шъ разбере, че в момента ремонтираш видео и никой нема да те безпокои. И ми дойде идея, че в сервиза требе да има и очила за нощно виждане.
А сега кажи до къде го докара този плеър?
Битието - определя съзнанието!!!
Като че ли се появи някаква светлинка в тунела.С моето орлово око забелязах че ремъка почва да буксува по някое време. Значи първо него ще сменя както каза Петреско и после пак сначале.
Синджира си идва а козата я няма....
Ремъка боксува защото механиката некъде запиня, иначе го смени ремъка, ама и виж там има една рейка, която движи водачите, спирачки и други механизми.
Тегли му един такаламит , навремето един ми носи касетофон за кола и вика за ремъци е, отварям то пълно до горе с грес, абе чоджум що е туй тука а оня без да се замисли, ами скърцаше много .
И от сезал става ремък ,само утре като си отида на ранчото дано не забравя да взема един топ.
И от сезал става ремък ,само утре като си отида на ранчото дано не забравя да взема един топ.
Аааа от сезал не става , пробвай с ластичета за коса или горния край на "предпазителя"
Тоя вариант със сезала шъ да е аналогичен да захраниш плазма със електронско захранване
Разтвори малко колофон със спирт и намажи ремъка ,ей така за проба.
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Да Пепи, този номер с колофона е успешен и изпитан.
И тоя юрнек ке пробвам някой слънчев ден ,защото сега съм впрегнал сите сили да правя онова JVC дето няма никакво съзнание да заработи и му грее яко транзистора А1013.
Пусни си тема за него и ще го преборим
Нали знаеш че пускам тема след като си направя техниката ,за да гледам после сеир какви отговори ми се дават
Аааааа, така значи Ти видеото си го направил и сега ни гледаш сеира.
Не се стърпях и наклепах ремъка с чамсакъс натопен във спирт и вече виделото заработи муци. Значи остава да си намеря такова ремъче. В магазина ни тук няма и ще търся на друго място .
Благодаря за насоките и вече имам трети разряд по ремонта на видеомагнети.
А това дето ме карахте да спусна кепенците на сервиза и да работя в пълна тъмнина се оказа лоша поличба. Виделото си заработи без горен капак и с оветени джунджории от две лампи.
Виноват, Коцев, че те накарах да стоиш на тъмно, ще си посипя главата с пепел!