5402 е бавен ако имаш предвид 1N5402. Сложи някакъв HER. A и трябва да е по високоволтов
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
UF5402 сложих и проби след няколко минути .
Синджира си идва а козата я няма....
Става диод от захранващ блок за Електрон 380 с бял пръстен.
Козата си сака каквото и требе.Пробвах с няколко вида и такъв от Електрон ама не иска въобще да потегли захранването .Фанах му цаката като изсипах кашьона с дефектните части и там намерих един пробил,недопробил UF5408 нагреях го с духалката и взе че стана .Телевизорчето е с вградено ДВД.
Става диод от захранващ блок за Електрон 380 с бял пръстен.
Или два с жълт пръстен един след друг...
Слагай UF5407, UF5408 или HER307
там намерих един пробил,недопробил UF5408 нагреях го с духалката и взе че стана
Ползвай слънцето за тази цел.По-евтино е!
Както вече написах намерих из боклуците един UF5408 и пей сърце.
Няма слънце тук и още ръми ситен дъждец.
Обаче армадата чака зад гърба ми , а утре ще се моткам тук до обед и отиде коня за зелена трева.
Тази армада реве за посещение от 10-тина техника. Всеки като оправи по 2бр и след това на Ловешка.
Лъчезар Арнаудов
Абе то и с тия наводнения, Осъма няма да стигне за ловешка ако се съберат 10 техника да му оправят армадата на Академика.....
Наборите на др.Коцев ортуват следната приказка: много баби-хилаво дете
Ако ми се натъртузят десет човека тука ,то телевизорите не само че няма да станат ами ще бъдат и по зле от това състояние в което са донесени.От опит го знам.
Освен да пробваме дали е вярна приказката?
Уф,не бактисахте ли от тоя номер : проба-грешка.
Еййй, много го е страх от нашо посещение. Нито ракията му изпихме, нито доматите му изядохме(защото си носехме всичко). Само дето малко дръвца за скарата изгорихме от неговите. Ама има уплах за цял живот...
И сервитьорка си имате даже.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Абе не ходихме ли септември месец на Ловеч Нещо Пампоров бърка