Имаше една мисъл, ще я кажа по спомен: там където думите са безсилни, в действие влиза оръжието, нещо такова май усещам и сега.
Имаше една мисъл, ще я кажа по спомен: там където думите са безсилни, в действие влиза оръжието, нещо такова май усещам и сега.
Жоре старшинката показва изтекло разрешително То има още един виден браншовик Люси И той беше пищолджия Ама години вече пищова му събира прах в районното
Е па Жорка требе от време на време да се пуца, защото раята излиза от контрол, когато няма пуцане.
Синджира си идва а козата я няма....
......Пък тия дето шъ одят на Търново им се чудя с кой акъл тръгват посред зима без дреха и храна Балкана да минават ......
Ами аз като по-предвидлив съм още от понеделник в Търнов града. Мислех през седмицата да прескоча и до Ловеч, ама нали съм милостив човек, викам си, много ще му дойдат на бай Иван 2 инспекции за една седмица, та го отложих за утре. Ще има 3 лъча, които ще се съберат в точно определен час на точно определено место! Мисли му тогава! Не Бойко с пищова, и с гаубица да е , пак нямаш оттърваване! Трепери и се крий в миша дупка....
Айдааааа .Взехте да си показвате истинското лице на разбойници.
Абе не знам, май досега само Бойко е показал някакъв докИмент за орУжие....
Бе нещо ми навява асоциация с онзи виц за Т.Живков: той се бил криел, ама полицията не го била гонила....
Явно шъ съ наложи утре като тръгна от село , да мина през Къкринското ханче и да се вуоружа със саблята на Левски и с пищовите му ,та като дойда в Ловеч борбата да бъде долу-горе равносилна .
Блага дума, железни врата отваря! Пред думите оръжията мълчат! И т.н.
Бай Иване,
При масирано нападение ще трябва да влезе в действие и чучумагата.
А, да видим кой знае това благо и секретно оръжие.
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
Бойко ,тия дето много лаят по мен и се ежат сами най лесни. Имам толкова много шишета с ракия в ишлика ,че като почна да ги фърлям по тях шъ ги изтрепя до един и без оружие и байряк.
За разлика от тях Иво снощи мина момчето на път от Шопско за Търново през Ловеч ,отби се при мен и вместо да фърлям шишетии по него ,то му дадох едно да има утре вечер с кво да си разквасите устата .Ама човека е умен и знае как да постъпва и как да се мазва . Гледа кво прави бай Иван и прави същото .За това ще има успех във всичко.