Ако ти писано да умреш от тухла няма да се удавиш.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Така си е. Гръмвала ми е предна гума със 100 км - нищо. Карал съм със 140 с гума, на която се виждат теловете - без да знам. Въртял съм се много пъти по лед и какво ли още не. Освен една счупена броня друго не ми се е случвало. От това няма да умра явно.
Ребята давайте жить дружно!
Не забравяй ,че празна пушка веднаж на 100 пъти гърми.
Синджира си идва а козата я няма....
Прав си. За това трябва да се внимава. Преди 11 години си купих едно Алеко. Кърпих го и кръсника ми го боядиса. Карах го чак в Брацигово за това. На връщане - лъскач, отивам на село с току що боядисана кола. На разклона за Полски Тръмбеш, 90 градусов завой, който съм минавал много пъти, забравих че е толкова и със 70 километра колата се занесе. Ха насам, ха натам и накрая дум в мантинелата. Хайде отиде си новата броня. Та наистина е така. Белата веднъж става, дори и да си много добър.
Ребята давайте жить дружно!
Утре Академика шъ даде личен пример, как членовете на НБС си спазват поетите обещания:
Айде тогава шъ дойда на Търново
Аз съм най лесен защото такъв преход съм го минавал
За мен датата хич не е проблемна
Е па зависи дали ще се съберете поне 5-6 човека и тогава паля Пандата и след един час съм там
Досега сме 40 човека
Утре в 14:00 часа (след шопската инспекция на сервиза за чернобели телевизори и Юности) ще включим хронометъра и ще видим кон боб яде ли
Ако до 15:00 Академика не е в Търново, щял да си скъса членската книжка и да си махне украшението от тиквата
Айде пак писаници от левскари.
То ако всичко де се пишеше по форумите стане истина ,значи комунизъма ще е настъпил одма.
Ама и ти още не си сигурен ,защото като глеудам през прозореца какви тумани са навън , какъв дъжд почва да плещи ,та нищо като станеш утре сутринта и ти да подвиеш опашка и си останеш в София.
Днес чаках 3 часа на опашка пред гумаджийницата, но качих зимните гуми и утре тръгвам за Търново.
Не може Бай Иван да е там без съюзна подкрепа.
Свободата на словото не освобождава индивида от отговорност за словото.
Абе видя се че нямате съгласуване в съюза, единия ще ходел от Ловеч в София, другия от София в Търново да го подкрепя..... , и тая удивителна какво трябваше да означава....
Тая удивителна е брояч на удивените от съюзната подкрепа.
Ти не си първият удивен, двама ми се обадиха по ГСМ-ма преди теб.
Първите двама, които посегнат, заминават за ортопедията.
Останалите:
Лицом к стене, руки за спиной.
Бе язе мислювах да одя до Шопско утре и да подкрепям моя закъсал Левски, ама като гледам какво е времето май че от Ранчото няма и да мръдна.Пък тия дето шъ одят на Търново им се чудя с кой акъл тръгват посред зима без дреха и храна Балкана да минават
Ама както го е казал народа : за всеки влак си има пасажери.
Дано отидат и се върнат по живо, по здраво и без премеждия.
Иначе не изпитвам никакво шубе ако се явля и язе на срещата в Търново. Все убави момчета шъ съ съберат там , и акъл мога да им дам и на юрнеци да ги науча,ама пусти дъжд и сняг провалят работата .
Владко ,не забравяй че парчето винкел има два края и ако докопаме свободния край не ми се ще да си помислям кво шъ стане.
Първите двама, които посегнат, заминават за ортопедията.
Останалите:
Лицом к стене, руки за спиной.
![]()
![]()
![]()
Много си ербаб старши Що не доидеш утре към два часа в Ловеч да има Падни стани Ако имаш желание може и марш на скок през Осъма да направиш