Не се хващам на тая въдица
Това е за последно :
Когато майстора се върне
и види че е време за кафе
изпии го ти спокойно,
на него също направи,
и без да бързаш пак спокойно ,
две думички му кажи:
Не сме подвластни нии на времето
не можем с лека ръка
да си играеме със него
защото ще ни разори
"Ако не мога да го поправя значи не е развалено" но......живота крие изненади
Да така е.Историята познава какви ли не случаи.Можеш ли да си представиш ,че след като хапна ще пусна тема за едно захранване на Електрон 380 .Захранване което съм го правил със завързани очи.Обаче това ми се опре а е сложено във Фунай.
Синджира си идва а козата я няма....
Неизбежно беше да не се включи joranges,с тази поезия само го дразните.
skype/ masterrichi2222
Тоя дето дойде е с едно електронско захранване ,но за преминаване в стенбай е сложена платка с реле от В.Търново която е фабрична.Ще говоря с клиента ако е съгласен да му въстановя фабричното захранване ,но цената вече е голяма ,защото е опоскано до безкрайност.Телевизора е със шаси МК-8.
То пък на това шаси какво толкова може да се опоска до безкрайност.Осем елемента на кръст .Какви други платки са наслагани вътре,рожба на българският гений
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Ще ти го снимам утре в какво положение и тогава ще си кажеш мнението.
Обаче голямата академична излагация е ,че не можах да отремонтирам руския захранващ блок.
Ще ти го снимам утре в какво положение и тогава ще си кажеш мнението.
Обаче голямата академична излагация е ,че не можах да отремонтирам руския захранващ блок.
Бай Иване, ще си предизвикаш внезапен одит с тази излагация.
Лъчезар Арнаудов
Свършиха ли в склада тия захранвания?
Никой не е по голям от хляба
То оригиналното има за 5 лв. части а ти искаш да го одереш жив човека.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
УФ, сит на гладен не вярва и тва си е.И пловдивчани въ фана шопската зараза и ги плещите едни врели, не кипели. Аз ако ви покажа в какво състояние е телевизора , едва ли някой ще се навие веднага да го почне да го работи при условие че го чакат пет-шест телевизора от рода на 11АК30-11АК36.
То състоянието е ясно (фанат си с електронското захранване на тясно) признай си.Живота продължава
Никой не е по голям от хляба
Че съм слагал електронско захранване във Фунай , слагал съм и то в МК7.Този е МК8 и тука схемното решение е малко по друго и за това който го слагал е слагал и още една платка за стенбая.Не е въпроса само до махнатите елементи , а в това че има скъсани и надигнати писти което си е жива мъка за ремонт и въстановяване.
Колеги, в кое заведение се проведе срещата в гр. Пловдив?
КоИлега, срещата се проведе Хотел Интелкооп