И нещо от мен и Райчо.
http://youtu.be/6WaTdSi775U
За малко си помислих, че в този клип ще липсвам и се появих :)
Лъчезар Арнаудов
Да ви кажа честно такъв вид забавление винаги ме е озадачавало.Не мога да разбера по към Европа ли или по към Ориента се определяме .
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Ако беше дошъл, щеше да разбереш. Това е заблуда на врага
Адашче, те шопята се мислят че са европейци а забравят къде живеят.
Синджира си идва а козата я няма....
Да ви кажа честно такъв вид забавление винаги ме е озадачавало.Не мога да разбера по към Европа ли или по към Ориента се определяме .
Ако беше дошъл, щеше да видиш че и хора се играха, и рок и блус също. Защо обаче не се качват в нета, не знам. Явно ориенталското е по-атрактивно. А ние сме си такива каквито сме! По средата.
Другия път ще накараме танцьорката да играе рок,ако не може няма бакшиш в гащите.За следващия път предлагам да направим срещата на някой балкан или язовир поне за 2 -3 дена да съчетаем с почивка,така ще имаме и повече време да обсъждаме разни теми в занаята.
skype/ masterrichi2222
Адашче, те шопята се мислят че са европейци а забравят къде живеят.
Ами географски погледнато сме по близо до европа от Ловеч Анадъмо
Йок анадък!
Синджира си идва а козата я няма....
Йок анадък!
Друго си е човек да знае европейски езици не напразно е Академик,абе ученото си е учено.
skype/ masterrichi2222
Този идиот почва да ме дразни и ще накарам колегите да му хакнат компа следващия път като се появи.
Иначе ми се идваше в Пловдив но последните два месеца работата вървя много слабо и трудно се справях с останалите плащания .
Махнах му поста
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Нямаше да съжаляваш Пепи!Атмосферата беше приятелска и топла.Ракиите бяха меки и благи.Мезетата блажни.Ако бях опитал вечерята щях да ти кажа и за нея , ама първо дето има гъба-не пипам и второ танцьорката помете почти всичко в района... чух обаче , че била много хубава пържолката...
Тази снимка е от преди 6 години (Рибарица) и тогава не съм опитал.
Пържолката беше много добре приготвена, и голяяяяма. И луканчицата си я биваше. Ама от танци не ми остана време да си изям всичко. Сега като се сетя и ми потичат лигите....
Да с и този разтопен кашкавал отгоре изглеждаше Супер!Гладни не сме стояли.Големите чинии с луканка и кашкавал за мезе свършиха много хубава работа за такива "кусурлии" като мен!
Жалко че беше кратка,щеше ми се поне 2-3 дена да се поопознаем по добре,пък и жените ни да се сдушат и децата и после да си ходим на гости.
skype/ masterrichi2222