Колеги както знаете снощи се състоя срещата в Пловдив Напук на някой демитализирани и пенсинорани другари който имаха некой съображения че серяща нема да има тя хвана та се състоя Започна се с Академичен съвет Бе приет нов член на съвета Това е професор Леонид Греджиков-NOEL
На есенната среща ще бъде валидилизиран хабилиритиран и хомоголизиран и сегашни доцент Пампоров във професор За кандидат кадемик да не се напъва Само един може да тоси тази титла и засега няма избрани критерии как ще се дава След това имаше традиционния Бий академика по главата от професорите Фишев и Станоев
След проведената номинация за Чантаджия на годината бе извършена проверка на лауерата за тази година Иван Коцев Ами отговаря си на 100% за наградата Първото нещо в чантата са зъркели 18 диоптра
Следва прословутия плик с кондезатори за леки и сладки дефекти Тук доцент Пампоров се опитва да продаде джобен осцилоскоп но Академка каза че това е аджамийй техници на него му не требе
Поялника с който можеш да запоиш всичко от smd елемент до казан за ракия
Академичен мултицет със изкарани две тайнствени жици за академични замервания
Къде без задължителния ФАЗОМЕР основен уред за академични змамервания
Още в чантата имаше отверки чета за зъби със счупена дръжка и шкурка Намерихме нова секретарка на Академика Ще му краси сервиза
После започна един купон немам думи Ето как професор Станоев определя такта на танците
Във вихара на танците
Абе добре беше според мен Есента ще има друга среща в Ловеч и тогава ще се обследва разделитния траф и Сонито на Академика Ще се види как ще работи без бушон Качвайте и Вие снимки и коментари
Абе добре беше според мен Есента ще има друга среща в Ловеч и тогава ще се обследва разделитния траф и Сонито на Академика
Епа той да го обследва до есента, ама още утре да направи резервациите, щото чух че ловешките хотели били фрашкани до дупка
А това са запазените марки на Ловешката ракия от различните региони:
Чух че имало и някаква Ботевградска Ловешка от жички, ама не я виждам на снимката и не успях да я дегустирам
На Жичката беше 16 годишен еликсир-мек като памук и с аромат на качествено уйски.Само може да съжаляваш , че не си го опитал!
Значи есента шъ требе да се явявам заедно с Академика на поправителен изпит в Ловеч
Значи есента шъ требе да се явявам заедно с Академика на поправителен изпит в Ловеч
Ми щом требе да те валидираме--що не!
-----------------------
На Жичката беше 16 годишен еликсир-мек като памук и с аромат на качествено уйски.Само може да съжаляваш , че не си го опитал!
Ама вие я бяхте гушнали тая Ботевградска Ловешка от жички и няма пускане до нас
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Мацката,като се качи на масата паро си го беше бутнала шишето....добре че бях наблизо
Айде и Сашо влезна в черния списък с компроматите.
Е па не се ядосвай ,че не можа да я пипнеш циганката за кадем а други люде се възползваха .То заради това който и телевизор да отворя диагнозата му е все за под масата .
Синджира си идва а козата я няма....