Notifications
Clear all

Търся crt телевизор sony или друг

1 Posts
1 Users
0 Reactions
1,540 Views
(@tonev)
Posts: 3
Active Member
Topic starter
 

Търся малкък CRT телевизор (Sony но може и друга марка ) 14 или 21 за мен няма значение :).
От другите марки съм склонен на Panasonic или Samsung.
От няколко месеца обикалям по заложни и места където продават техника втора ръка. На някои места намерих но бяха някакви BEKO-та и други скапани марки.
Единственото ми условие е да има RGB скарт .За дистанционното не съм претенциозен дали има или няма аз така или иначе единственото нещо което ще правя с него е да го пускам , да го спирам и да влизам в input-ите.
За цената нямам претенции но да не е някаква космическа и надута. Мен така ме е яд че сумати хора си върнаха готините стари CRT-та когато беше цифровизацията но тогава моя самсунг още си работеще (до скоро имах един crt самсунг обаче от земетресението се случи така че падна незнам как успя да падне но падна а преди когато беше по силното нищо му нямаше и съответно си замина R.I.P ) . A и още нещо сега се сетих което също не е задължително но е в плюс да поддържа и PAL и NTSC но досега не знам телевизор на SONY който да не поддържа и двата стандарта но съм си патил с други CRT-та които са само PAL.
А и още нещо от софия съм но не е проблем и да е с куриер но ще искам подробни снимки за да съм сигурен че работи защото иначе ще се набутам с доставката а те не са леки тези телевизори :D .
а за връзка можете да използвате лични събщения , skype: nimito5 :) и телефон 0896628130

 
Posted : 24.09.2014 1:40
Share: