Купувам руски мултицет ММЦ-01 в работещо състояние, в краен случай с безупречен дисплей.
Купувам чешки мултицет PU 510 независимо в какво състояние.
Купувам руски калкулатор МК85 в работещо състояние, в краен случай с безупречен дисплей.
Ако някой изрови въпросните неща, моля да пише на лични съобщения.
Понякога ми минават такива мисли през главата, че бръмбарите вътре стават прави и ръкопляскат.
Посочете местоположение.
За правилата - Стара Загора. Но мога да ги взема лично от София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Ловеч, Казанлък, Габрово, Велико Търново, Шумен, Сливен и Ямбол и в районите около тях (за това не бях писал място).
Понякога ми минават такива мисли през главата, че бръмбарите вътре стават прави и ръкопляскат.
Здрасти,
колко предлагате за здрав и работещ PU510.
Не работещ PU510 с добър външен вид здрав дисплей отчита само на ампери.
до KAMONA:
Писал съм ти на лични.
Издирват се под дърво и камък.
Купувам руски мултицет ММЦ-01 в работещо състояние, в краен случай с безупречен дисплей.
Купувам чешки мултицет PU 510 независимо в какво състояние.
Купувам руски калкулатор МК85 в работещо състояние, в краен случай с безупречен дисплей.Ако някой изрови въпросните неща, моля да пише на лични съобщения.
Здравей,
имам един мултицет ММЦ-01 в добро състяние, ако още го търсиш пиши на ЛС.
Поздрави