пукнатината е,ако види зор на 25000 волта да изпусне парата от там -един вид защита за да отговаря на правилата за охрана на труда все пак!
Докато не вакумираш буркана с Ловешка няма да стане далаверата
ама пак опирам до Академика, който тия дни е онемял
Нема нет човека, Ловешко в момента го брули вятър с 100км/ч и е съборил от стълбовете и къщята по улиците сичките жици ...... нет, кабеларки и т.н.
И флашката ли му е отвяло
Пепи Войнишки- за връзка с мен:
e-mail: pepi@pacombg.com
GSM: 0887921909
Сайт: pacombg.com
София България
Докато не вакумираш буркана с Ловешка няма да стане далаверата
Ти па Ловешка
Защитата спря да изключва, след поставяне на високото (23.1kV) в бурканя
Остана само тва сияние от фокуса (6.2kV), оградено с жълто на снимката:
Оказа се, че киното е глътнало въздух под ОС, баш като оня буркань от Уикипедията:
В 20.15 ч е писъл в неговия форум а тук се прави на сърдит.
Не съм роден да работя, но се налага.
vesko_tv@abv.bg
Уцелил съм правилния пдф все пак
Два глиста – баща и син се подават от задника. Поглежда малкият глист нагоре и пита:
- Тате, какво е това синьото там горе?
- Небето, сине – отговаря възрастният екземпляр.
- Ами много е хубаво, тате – проплаква малкият.
- Хубаво е, сине – отговаря бащата.
Поглежда наследникът на фамилията напред и пак пита:
- Ами това другото голямо синьо какво е, тате?
- Морето, сине.
И пак същите разсъждения за хубавите неща в живота. Изведнъж към лежащия на плажа пловдивчанин се задава мома по монокини.
- Ами това красиво нещо какво е – попитал малкият глист.
- Мадама, сине – отговорил бащата.
- Е, щом всичко е толкова хубаво навън, ние какво правим в този гъз – чуди се малкият глист.
- Родина, сине, Родина... – отговаря мрачно неговият старец.
Интересно ми е защо всички започвате тук да се държите като Жорангес .Правите си фалшиви профили и си пишете на воля .Това ,което започвам да виждам тук е далеч от нормалност и за мое съжаление изглежда ще спра да влизам, да пиша и чета и този форум .Има някаква граница ,която според мен трябва да се спазва и то най- малко от уважение към собственика на форума .
Не се ядосвай Пепи. Коцев докато пишеше тука беше черната овца и най големия дразнител за няколко човека и сега когато ги освободи от присъствието си тук пак стана дразнител ,че не влиза и пише.За криво колело прав път няма.
София България
Оказа се, че киното е глътнало въздух под ОС, баш като оня буркань от Уикипедията:
И ква стана тя-шъ сменяш киното....
Ама кат няма кой да ти каже......шъ съ мъчишшшш....
-----------------------
Интересно ми е защо всички започвате тук да се държите като Жорангес .Правите си фалшиви профили и си пишете на воля .....
Кои са тези "всички"? Кой има фалшив профил от тези които се познаваме освен от форумите, и на живо? Това че си написал веднага след като съм поместил моя пост с вица ме навява на мисълта че визираш мен? Ако не схващаш идеята на този виц, зле. Ако пък си я схванал, и си сметнал че пиша с фалшив профил - още по-зле.
Пампоров ,това че съм писал веднага след този пост не означава абсолютно нищо а е просто случайност .Това, че вица не кореспондира с темата е друго .Аз се ядосвам за това,че този форум се превръща в бунище . Въобще не визирам тези които познавам ама като погледнеш общо какво и как се пише ,харесва ли ти . На мен ,не .
София България
Харесва ми, донякъде. И вица има връзка с темата, ама съвсем тънка е нишката!